söndag 23 mars 2014

Att leva i nuet......

Jag har fått lärt mig att djuren är experter på att leva i nuet. Det som var i går har redan varit och det som händer i morgon vet vi faktiskt inget om. Det enda som vi kan uppleva på riktigt är det som händer precis just nu.

Vi människor är ju också experter.....på att låta det som hände i går ältas om och om igen, och det som kanske eventuellt händer i morgon, blir något som man kan oroa sig över.

Att få lov att säga hej då till ett kärt djur och vän, kan för några av oss ses som något som inte är så märkvärdigt, medans för andra är förknippat med stor sorg och saknad. Och det är faktiskt så att djuren ger oss så mycket att dom är värda att sörjas! Och det är ok så länge man inte fastnar i det, för det hade dom inte velat.

Jag tänker ändå låta gårdagens känslor och upplevelser dröja sig kvar ett litet tag till. Gårdagen var en  riktigt härlig dag :) Goda vänner hade förtroendet att låta sin underbara lilla vovve tillbringa några timmar hos oss. Eftermiddagen fylldes med liv och rörelse, bus och lek, kärlek och mys i soffhörnet <3 Nu ligger upplevelserna som mjuk bomull runt själen och värmer. Där ska det få ligga kvar!!

Krama varandra i vårsolen <3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar